AKTUELLT

Vi bjuder alla våra hyresgäster på musikal!

Byälven Bostäder är i år igen en av huvudsponsorerna till Säffle Operan. Den 3 oktober kl 19.00 vill vi därför bjuda alla som bor hos oss på Säffle Operans generalrepetition. Hoppas verkligen att alla kan komma!

Föreställningen heter ”Skönheten och Odjuret”. De firar 40 år i år, så det skall vara en alldeles extra stor satsning.

Om ni vill komma, ring till Stig, eller ännu hellre, skicka ett SMS eller e-mail på stig@byalvenbostader.se. Vill ni ta med en vän eller släkting som inte bor hos oss går det också bra!

Ny fastighetsskötare på Byälven bostäder

Jag vill välkommna Stig Einevik som fastighetsskötare till Byälven bostäder. Stig har som många vet redan jobbat här i nästan ett år, så det är inte värst nytt, men jag upptäckte att det inte uppmärksammats på hemsidan. Stig gör ett mycket bra jobb med att ta hand om husen och er hyresgäster. Vänd er gärna till honom på service telefonen om det är något.

Vi bjuder alla våra hyresgäster på musikal!

Byälven Bostäder är i år en av huvudsponsorerna till Säffle Operan istället för Volvo. Den 10 oktober kl 19.00 vill vi därför bjuda alla som bor hos oss på Säffle Operans generalrepetition. Hoppas verkligen att alla kan komma!

Föreställningen heter ”Hur man lyckas i affärer utan att anstränga sig”. Jag var själv på Säffle Operan förra året, och det var verkligen bra!

Om ni vill komma, ring till mig på 070- 989 0417, eller ännu hellre, skicka ett SMS eller e-mail på pererik.atterwall@kadv.se. Vill ni ta med en vän eller släkting som inte bor hos oss går det också bra!

Ny ägare

Hej, sedan mitten av september är jag ny ägare till Byälven Bostäder. Jag heter Per-Erik Atterwall och är född och uppvuxen i Säffle. Även om jag inte bott hemma de senaste 20 åren så är det ändå i Säffle och Värmland mitt hjärta vilar.

Inget kommer direkt ändras när jag tar över, förutom en ny fastighetsskötare som heter Stig Einevik kommer att ta hand om fastigheterna, service, underhåll och uthyrning. Vet ni någon som vill hyra lägenhet eller lokal så tveka inte att höra av er!

Lediga parkeringsplatser

Vi har ett antal lediga parkeringsplatser på Bryggerigatan. Vid intresse ring 076-760 33 44.

Fastighetsunderhåll

Vi kommer under året att genomföra det planerade och budgeterade underhållsarbetet på våra fastigheter. Information till hyresgäster som eventuellt berörs kommer att lämnas löpande.

Nytt nummer till serviceanmälan

Fastighetsförvaltningen har bytt nummer vilket innebär att även serviceanmälan har nytt nummer.

Det nya numret är: 076-760 33 44

Gör din serviceanmälan via nätet

Nu finns det möjlighet att via vår hemsida göra serviceanmälan. Fyll enkelt i ett formulär och tryck på skicka så är det klart

Till serviceanmälan

SERVICEANMÄLAN

Via telefon:

076-760 33 44

Via internet: klicka härknapp